Equip

Joaquim Carbonell JCpetita

Diplomat en Ciències Empresarials i en Direcció de Màrqueting i Màster en e-learning.

Experiència polifuncional i multidisciplinari. Bona capacitat per tenir la visió global del projecte i identificar què i com millorar. El “quadrat” de l’equip: estructurat i organitzat. S’encarrega del disseny, coordinació, seguiment i avaluació dels projectes. Bon comunicador i dinamitzador d’equips. S’encarrega també del disseny de les sessions on line i presencials que conformen el projecte. Coneix més sobre Joaquim Carbonell

Lluis Carbonell

Llicenciat en Ciències Econòmiques i empresarials per la Universitat de Barcelona i PDD per IESE.
Diplomat en Desenvolupament Organitzacional i Consultoria de Processos del GR-Global Institute for Organizational Development de Tel Aviv.
Consultor en creació i gestió del coneixement, Desenvolupament Organitzacional i en innovació en models de negoci i creativitat.
Des de diversos càrrecs de direcció en empreses multinacionals, s’ha especialitzat en el desenvolupament les persones i organitzacions mitjançant el potencial del coneixement, les relacions i la innovació.
Especialitzat en l’estratègia i implantació de projectes d’e-learning corporatius, comunitats de pràctica i generació de coneixement, desenvolupa el model “Ecosistema Creatiu” per a la implantació del coneixement i la creativitat com a element de diferenciació i eficiència de les organitzacions. Coneix més sobre Lluis Carbonell

Javier Martínez 

JavierMartinez

Llicenciant en dret i Màster en Internet Management.

És el gerent de la divisió de Gestió del Coneixement de Catenaria i cofundador de Neos Coneixement i Aprenentatge. És un dels millors especialistes en e-learning i gestió del coneixement en el món de parla hispana. En la seva particular manera d’entendre aquestes disciplines posa l’accent en la pedagogia i l’aprenentatge per si mateix, més que en les tecnologies. Pensa que la millor manera d’aprendre és “aprendre fent” (learning by doing), i no memoritzant el que explica un professor a l’aula. Sovint ell diu: “Tu practica, podem ajudar-lo”. Coneix més sobre en Javier Martínez

Montserrat Mallorquí
Psicòloga col·legiada, Màster en desenvolupament organitzacional i consultoria de processos. Certificada PSITOR pel COPC.
Actualment assessora en projectes empresarials orientats a connectar de forma directa el negoci amb els professionals mitjançant un adient desenvolupament organitzacional. Experta en acompanyar l’organització per tal que disposi de professionals ajustats als valors, necessitats i objectius corporatius; creant entorns favorables per assolir equips correctament dimensionats en nombre i qualitat, competitius, efectius i eficients.
Anteriorment directora de recursos humans en l’administració local i consorcis públics. Aporta una consolidada experiència en el sector privat multinacional i nacional, com a responsable de projectes centrats en el creixement i la millora dels professionals, programes de branding i redisseny organitzatiu. Coneix més sobre la Montserrat Mallorquí.

 

Marta Baño

Psicòloga col·legiada i experta en PNL i en l’aplicació de les tècniques de coaching per a creixement personal i professional.

Actualment compagina la seva activitat professional amb el càrrec de Psicòloga Sanitària i Investigadora a l’Hospital Universitari de Bellvitge. Desenvolupa la seva activitat professional realitzant intervencions formatives i de Coaching en organitzacions, impartint formació i acompanyant en moments de canvi i / o dificultat en processos personals. Coneix més sobre la Marta Baño.

 

Marta MirandaMartaMiranda

Llicenciada en Dret i amb formació en Advocacia.

Consultora experta en la Gestió del Coneixement aplicada en empreses dedicades a l’assessoria legal i l’advocacia. En aquests últims anys ha estat responsable del Departament de Gestió del Coneixement a la sucursal de Garrigues a Portugal. Té una gran experiència en el sector jurídic i capacitat per a la planificació estratègica i implantació de projectes relacionats amb la gestió del coneixement. Coneix quins són els aspectes clau que la gestió del coneixement pot aportar a les organitzacions. Coneix més sobre la Marta Miranda.

Alba RamírezAlbaRamirez

Grau Multimèdia i Màster en Educció i TiC.

Amb experiència en el disseny i la creació de mòduls d’aprenentatge multimèdia i on line des de l’any 2008. Experta en la creació de continguts per l’aprenentatge i disseny instruccional. Especialitzada en la gestió de LMS (learning management systems), en la integració de continguts i en el disseny de sistemes d’avaluació de coneixements. Coneix més sobre l’Alba Ramirez

Contacta amb nosaltres: info@neos.cat