Política de Galetes

Neos Coneixement i Aprenentatge, d’ara en endavant Neos, en els seus webs https://neosapren.com i https://neos.cat, utilitza galetes, pròpies o bé d’empreses col·laboradores, amb l’objecte de millorar i optimitzar l’experiència d’usuari.

En navegar pel nostre web, entendrem que vostè consent l’ús de les galetes d’acord amb el que preveu aquesta Política de galetes.

Què són les galetes?

Les galetes o cookies són un tipus d’arxiu o dispositiu que es descarrega a l’equip d’un usuari, client nostre, amb la finalitat de recollir dades que podran ser actualitzades i recuperades per l’entitat responsable de la seva instal·lació.

Neos utilitza galetes principalment per a les qüestions següents:

La utilització de les galetes per part de Neos es deu al propòsit d’intentar optimitzar la informació i els serveis oferts als usuaris, per millorar l’experiència cada cop que s’utilitzen els nostres serveis web.

Tipus de galetes utilitzades

Les galetes utilitzades per Neos són les següents:

1. Pel termini de temps que romanen activades:

Galetes de sessió: s’encarreguen de compilar i emmagatzemar dades mentre que l’usuari accedeix al nostre web i es conserva la informació per a la prestació del servei sol·licitat en el nostre web.

Galetes persistents: són les galetes que poden conservar les dades en el terminal per un període definit pel responsable de la galeta, des de minuts a diversos anys.

2. Segons la seva finalitat:

Tècniques: són les galetes necessàries per permetre a l’usuari accedir, identificar-se en el servei i operar correctament.

Xarxes Socials

Igualment, li informem que des del nostre lloc web es facilita a l’usuari l’accés a les pàgines corporatives de Neosde les principals xarxes socials.


Configuració de les galetes

D’acord amb la normativa vigent, Neos sol·licita el seu permís per realitzar la gestió de galetes. En cas que vostè continuï navegant pel lloc web de Neos sense denegar-ne la utilització, entendrem que vostè consent la utilització de galetes per la nostra banda.

Igualment, li recordem que en cas que decideixi canviar la configuració de les galetes, el servei prestat en el nostre lloc web es podrà veure parcialment afectat.

Li recordem que pot deshabilitar l’ús de galetes quan consideri oportú, per esborrar, bloquejar o deshabilitar l’acceptació de galetes. Podrà realitzar la corresponent modificació a través dels paràmetres de configuració del seu navegador web.

Atès que el procediment pot diferir en cada navegador web, li proporcionem la relació dels principals navegadors web del mercat:

Revisió de la Política de galetes

Neos té previst realitzar una revisió de la Política de galetes amb caràcter anual; no obstant això, si hi ha algun altre factor que requereixi la seva revisió, es realitzarà amb més periodicitat.